Hösten 2017

Var är mitt hem?
Det går inte en dag utan att dystra rapporteringar om människor på flykt från krigsdrabbade områden tränger sig in på bara skinnet. Hur känns det att vara stämplad som en illegal människa? Hur lätt är det egentligen att starta ett nytt liv i ett nytt land? Efter en framgångsrik Riksteaterturné våren 2016 åker Danjin Malinovic återigen på turné med sin gripande föreställning ”Var är mitt hem?”.
www.riksteatern.se/vararmitthemÅååå snälla följ mig <3 <3 <3
Vilka ägnar sig åt idoldyrkan, hur och varför? Hur skapas feminina identiteter på nätet? Vilka får vara med och varför? Dramatikern och regissören Isabel Cruz Liljegren och kompositören Saga Björklund Jönsson utforskar idoldyrkan och dess betydelse för kärlek, gemenskap, kreativitet och nätverkande i föreställningen åååå snälla följ mig <3 <3 <3.
www.riksteatern.se/foljmig

Våren 2018


Svärdfisken

Ett äventyr på havet för mellanstadiet.
Fantasifullt, modigt och allvarligt. Följ med på ett roligt och djuplodande äventyr om att övervinna svårigheter tillsammans!
Läs mer här
Turkos sagobok

Turkos sagobok – sagor på teckenspråk för de yngre barnen. För att hylla dövrörelsens 150-årsjubileum lyfter vi dövas historia och kunskapsarv i sagoform.
www.riksteatern.se/turkossagobok